ZÁSADY MODERNÍ PŘÍPRAVY JÍDEL

Dne 8. října 2019 proběhl v Českém Těšíně další z workshopů pořádaných ve spolupráci s Unihostem a Moravskoslezským krajem. Tématem bylo „Zásady moderní přípravy jídel – drůbež a podzimní zelenina“. Workshop je určen pro učitele odborného výcviku a jejich žáky.

Své kulinářské umění nám opět předvedl kuchař David Valíček, kterého jsme již poznali na předcházejícím workshopu, který se konal v naší restauraci Terasa. David je absolventem této školy v Českém Těšíně a nyní provozuje FOOD ATELIÉR v Ostravě.

Nás reprezentovala OUV Růžena Kotalová s žákem II. ročníku Honzou Pláničkou, který byl nadšeným posluchačem a degustátorem. A také by se velmi rád zúčastnil příštího workshopu, který proběhne v Ostravě Hrabůvce. Tyto workshopy jsou přínosem jak pro učitele, tak pro žáky.

Fotografie Fotografie Fotografie Fotografie Fotografie Fotografie Fotografie

Vloženo: 21. října 2019, Růžena Kotalová

další aktuality »